Деловая сеть Луцк
Компании:928
Товары и услуги:48
Статьи и публикации:5
Тендеры и вакансии:3

Bonato: сезонного спаду не спостерігаємо
Информация может быть не достоверна

Bonato: сезонного спаду не спостерігаємо
31.07.2017
Як заявили представники найбільшого магазину матраців Бонато, традиційно, з середини квітня і майже увесь літній сезон спостерігається очікуване падіння попиту і кількості продажів на товари для сну.

     Як заявили представники найбільшого магазину матраців Бонато, традиційно, з середини квітня і майже увесь літній сезон спостерігається очікуване падіння попиту і кількості продажів на товари для сну.

     Це пояснюється поведінковими чинниками споживачів, а також зміною пріоритетних напрямів для бюджетних витрат. У весняно-літні місяці наші співвітчизники вважають за краще відкладати заощадження на відпочинок, поїздки, відпустки. Багато хто в теплу пору року займається ремонтом і будівництвом. Тому знижений попит на матраци - це прогнозоване сезонне явище.

     Проте, як відмітили в Бонато, 2016 рік цілком може стати виключенням. Працівники онлайн магазину не відмічають падіння попиту. Більше того, певні моделі матраців продаються активніше, ніж зазвичай. Найбільш частими клієнтами магазину в липні-серпні стають студенти, жителі арендованих квартир, дачники, молоді сім'ї, що в'їхали в новобудови.

     У літні місяці, як повідомили в Бонато, добре продаються недорогі скручені матраци, а також захисні аксесуари - наматрацники і чохли. Звичний попит мають доступні вітчизняні моделі, які в магазині можна придбати зі знижками до 50-70

     Окремо був відмічений збільшений інтерес споживачів не лише до бюджетних моделей матраців, але і цінової категорії "вище за середній". Сьогодні відвідувачам сайту вже не завжди потрібний простий матрац - вони уважніше підходять до процесу вибору, вивчають жорсткість, ортопедичні властивості і наповнення.

     Багато відвідувачів магазину шукають ортопедичні матраци з передовими матеріалами і конструкційними особливостями - натуральним латексом, кінським волосом, кокосовою койрой, струттофайбером, матеріалом "меморіформ", незалежними пружинними блоками. Споживачів цікавлять двосторонні матраци з покриттям різної жорсткості і чохли для "літнього" сезону.

     Відмічає зростання продажу підліткових матраців, які отримуються разом з меблями для дитячих перед початком навчального року.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Чому притягає багато покупців матрац Оптима у Луцьку? Чому притягає багато покупців матрац Оптима у Луцьку?
Информация может быть не достоверна
Сьогодні багато вітчизняних і зарубіжних компаній пропонують широкий вибір матраців, і кожна модель має свої плюси і мінуси.
31.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (095) 353-74-97
  • просп. Перемоги, 11, Луцьк, Волинська область, 43000
Інтернет-магазин Бонато пропонує товари для сну, які дарують природний комфорт і задоволення.
×